2018. május 24., csütörtök

Hidraulikus szelepemelő tisztító adalék

Hidraulikus szelepemelő tisztító adalék 300ml. Alapár adóval együtt:5. Fogyasztói ár kedvezménnyel. Megtisztítja az olajfuratokat és az olajkeringetőrendszer csatornáit.


Tisztítja a szelepeket és a furatokat. Benzin és diesel üzemű motorokhoz.

A hidrotőke optimális működéséhez . Az adalék eredményesen tisztítja a hidraulikus szelepemelőket és égéstereket, szétszerelés nélkül. Helyreállítja a hidraulikus. Turbo- és katalizátortesztelt. Felhasználása: 3ml elegendõ liter motorolajhozz. Gyártmányok: Márkafüggetlen.


Technikai információ:Wynns hidrotőke tisztitó , 325ml. Csökkenti a szelephangokat. Megkönnyíti a hidegindítást.

Hidrőtőke avagy hidraulikus szelepemelő hidraulikus - szelepemelo. Melyik a legjobb hidrotőke tisztító adalék , csattogás ellen? Válaszd webáruházunk LIQUI-MOLY HIDRAULIKUS SZELEPEMELŐ TISZTÍTÓ ADALÉK 300ML termékét, hiszen már 3. Ft -os kedvező áron online . Pro-tec hidrotőke- tisztító , 3ml. Adalékok OlajHIDROTŐKE Tisztitó.


Személyautó-, motorkerékpár-, hajtómű-, teherautó olajak, adalékok és kenőanyagok webáruháza. A kenőanyagok mellett megtalálhatóak még az oldalon: . Egy speciálisan kifejlesztett, nagyhatékonyságú adalék, mely csökkenti és kiküszöböli a hidrotőke okozta motorzajokat. PRO-TEC nagynyomású dízelrendszer tisztító adalék 375ml common rail. DYNAMAX adalék hidraulikus szelepemelőkhöz 300ml. Liqui Moly Hidrotőke tisztító adalék 300ml.


Motul hidrotőke tisztító adalék 3ml. Eltávolítja az olajcsatornán lerakódott szennyeződéseket. Kopáscsökkentő adalékot tartalmaz. Nagy hatékonyságú tisztítófolyadék , amivel megszabadíthatja a motor belsejét a zavaró. Azt mondta, hogy Wynns hidraulikus szelepemelő adalékkal.


LIQUI MOLY HIDRAULIKUS SZELEPEMELŐ ADALÉK. Semlegesíti az égés során keletekezett savakat.

A forgattyúsház súrlodó alkatrészeit tisztítja. A motor és hidraulikus. Ajánlott kenőanyag adalékok. Külső raktár: hidraulikus szelepemelő tisztító 325ml.


WYN,WYNNS hydrotőke tisztító 3ml-,- Motorolaj adalék ,Motorolaj adalék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések