2017. november 24., péntek

Telekom korlátlan mobilinternet

Ismét éves hűséget vállalsz az előfizetésedre és arra a költési szintre, ami a hang és . Ismerd meg az új Telekom készülékkedvezményt! Hozd ki a legtöbbet az előfizetéseidből. Mobil előfizetéseim száma. Otthoni előfizetéseim száma. Intézd ügyeidet kényelmesen!


Készülékek online kedvezménnyel és egyéb akciók, mobil és otthoni eszközök, szolgáltatások, ügyintézés. Minden egy helyen a . Kedvezményes csomagajánlatok Ugrás a következő főmenüpontra. További négy Domino vagy havi díjas mobil előfizetés vonható be az opcióba. A készülékkedvezményt az új havi díjas díjcsomag-kombinációhoz.


A havidíj -kedvezmény feltétele, hogy legalább hónapja Domino előfizető legyél a havi . Az új díjcsomagot mind a Telekom jelenlegi ügyfelei (kötbérfizetési kötelezettség nélkül), mind új előfizetői választhatják. A részletes információ . Online is rendelhetek új előfizetést. OTTHONI ÉS MOBIL ELŐFIZETÉS EGYÜTT KEDVEZMÉNYESEN. Magenta 1-eseként havidíj-kedvezményt adunk, emellett, . A percdíjak és a szolgáltatások a módosítást követő néhány percen belül az új. Vásárolhatok meglévő, havi díjas hívószámomhoz új mobiltelefont, ha az.


A Telekom által megbízott futárvállalatok nem fogadnak el . Mikor vásárolhatok legkorábban új mobiltelefont meglévő havidíjas előfizetésemhez ? Amennyiben a készülékvásárlásból eredő hűségidőd . Az új Domino konstrukciókat belföldi használatra hozták létre. Magyar Telekom - az, április 26-tól igényelhető tarifák több ponton új. Váltson elektronikus számlára, és fizessen a telekom. Havidíjban foglalt mobilnet: Gbyte.


Az előfizetés részletei. Célérték: Az üzleti internet és intranet hozzáférés szolgáltatás szolgáltatás esetén a szolgáltatáshoz való új előfizetői hozzáférési. A megújult kedvezménycsomaggal azok a régi vagy új Telekom előfizetők élhetnek, akik legalább két vezetékes és egy mobilelőfizetéssel.


VÁLASSZ A KEDVEZMÉNYES TELEKOM VESZPRÉM SZURKOLÓI. Az ajánlat új , év hűségidős mobil vagy otthoni előfizetéssel , meghatározott .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések