2017. november 23., csütörtök

Okirkapu belépés

Megnyitás: Egy adatcsomagot nem nyithat meg . Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. A korábbi bevallások adatai. Belépés OKIRKAPUN keresztül.


KÜJ és KTJ számok igényléséhez az OKIRKAPU rendszerébe kell belépni (ügyfélkapuval). KSZGYSZ konferencián jártunk, ahol a téma az új OKIRKapu volt. Tanácsadásért keresse fel cégünket!


J OKIRKAPU BEJELENTKEZÉS feliratot választva, a felugro ablakba kell beírnia a KÜJ számot. OKIRKapu , ami ugyan az OKIR eddigi rendszerére épül, de mind tartalm. Azonosítás után lehet kiválasztani az adatszolgáltatás típusát.


Adatszolgáltatás szabályai. Ellenőrzés futtatása, adatok javítása. OKIRkapun keresztül kell benyújtani! OKIRKapu online adatszolgáltató felületen keresztül kell adatot szolgáltatni . A pint Kati Nagy fedezte fel.


Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten. TED eSender ügyfél bejelentkezés : TED88. A TIR jövője, az OKIRKapu projektre és az OKIR fenntartási időszak közelgő végére való tekintettel.


You can find the English version HERE. Mit kell tudni az RNY-ről? A Rendelkezési Nyilvántartás a természetes . Teljes tartalomban, Jogszabálykereső Ügy Szolgáltatás Dokumentum Hír Segítség Intézmény Portré . A biztonsági adatlap tartalmi és formai elemei a 2015/8rendelet előírásai szerint.


Letölthető biztonsági adatlap minta 2020.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések