2017. november 29., szerda

Bizonyítvány másodlat illetéke

Ft illetéket kell lerónia. Az elveszett érettségi bizonyítványt , tanúsítványt milyen módon lehet pótolni? Elveszett vagy megsemmisült szakmai bizonyítványról másodlat kiállítása iránti kérelem. Ft melyet illetékbélyeg formájában kell leróni, valamint 2. Az illetékmentesség körét a Magyar Nemzeti Levéltár erre vonatkozó főigazgatói.


Adatszolgáltatás iskolai végzettségről: iskolai és tanfolyami bizonyítvány , stb. Az iskolai, tanfolyami bizonyítványmásolat , másodlat illetéke. Iskolai bizonyítvány - ideértve a felsőfokú oktatási intézmény által kiállított . FONTOS, hogy az illetékbélyeget.


Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. KÉRELEM ÉRETTSÉGI BIZONYÍTVÁNY - MÁSODLAT. Ennek összege ezen ismertető időpontjában:. A bizonyítvány másolat elkészültéről értesítjük a kérelmezőt. Ki veheti át a másolatot?


Iskolai, tanfolyami bizonyítványmásolat , másolat illetéke. Az illeték tárgya: iskolai bizonyítvány másolat , másodlat kiadása. A kérelmet nyomtatott betűkkel, olvashatóan vagy géppel szíveskedjék kitölteni! A közigazgatási hatósági eljárási illetéket az eljárás kezdeményezésekor az köteles megfizetni,. A nem hitelesített fénymásolat illetéke oldalanként 1forint.


Mi a teendő, ha elkeveredik az érettségi bizonyítvány ? Az ajándékozási és visszterhes vagyonátruházási illetékre vonatkozó. Az ügyvé ügyvédi iroda, jogi képviselő telefonszáma. Megkérünk mindenkit, hogy az óraszám kimutatás, a bizonyítvány másodlat. Attól hiteles hogy befizettem a illetéket rá. Illetékmentes : a Tv.


Mivel a bizonyítvány közokiratnak számít, ezért illetékköteles , melynek összegéről az. Ft, és illetékbélyegben kell leróni. Az anyakönyvi kivonatokról másolat személyesen – ebben az esetben érvényes személyazonosító . Dokumentum típusa, amiről másodlatot kér.


Ezen kívül mellékelni kell db 2. Ft-os illetékbélyeget (ami a postán beszerezhető). Bizonyítványmásodlat és igazolás igénylése és kiadása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések