2017. augusztus 10., csütörtök

Neptun bme oktatói

Oktatói BME_W2K12O_01(291). Nyelv: Azonosító: Jelszó: A Caps Lock aktív! Támogatott böngészők: Microsoft . Az alábbi linkeken elérheti a hallgatói, illetve az oktatói felületet: . Az ettől való rendkívüli eltéréseket a hírek között . Neptun Üzemeltetési Csoport.

Az Egyetem felsőoktatási intézményként a jelentkezők, hallgatók , oktatók , . Ez az oldal sütiket használ. Az OHV Portál sütiket használ. Az adatok kezelése a Nemzeti Felsőoktatási Törvénynek, egyéb vonatkozó jogszabályoknak és az . A felszólalásoknál szükség lehet az oktatóval aláíratott igazolólapra. FIGYELEM, EZ AZ OLDAL MÁR NEM TARTALMAZ AKTUÁLIS INFORMÁCIÓKAT ! December 12-től az oktatói web felülete is megújult.


RendszerDokumentáció. OKTATÓI FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET.

A feladatra (javítási, ismétlési, pótlási alkalomra) jelentkezés az oktató által közölt módon. Nincsenek közelgő események. BME Mobilapplikáció . A beszámolók alapján a helyzet hasonlóan súlyos az oktatói felületen is!


Tovább (Dr. Zalay Szabolcs PhD ) . Egyetemünk oktatói és dolgozói mindent megtesznek annak érdekében, hogy a. FRAME: Tanszékek, oktatók. Az aláírás lényegében annyit jelent, hogy az oktató engedélyezi, hogy . NEPTUN Terminál kliens installálási útmutató. Konzultáció: Olyan tanóra keretében vagy azon kívül tartott, informális oktató – . A nem elfogadott órarendi tétel nem jelenik meg az oktatói , hallgatói és webes órarendekben. PASSZIVTARGYFELVETEL_TILTAS paraméter által passzív . A tárgyfelelős oktató az oktatói web-es felület felől, az adminisztrátor a kliens.


Az óranyilvántartás adminisztrálására az oktatónak lehetősége van az oktatói weben az . Döntsd el Te, hogy ki kapja a díjakat! Kiss Katalin, professzor emerita. Speiser Ferenc Péter (Járműmechanika).


Mennyi idő alatt kell kijavítania az oktatónak a vizsgát?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések