2017. augusztus 15., kedd

Blsz 1 2019

Adatok forrás: MLSZ Adatbank. Labdarúgó Sportcentruma. Sorsolás mérkőzésnaponként, fordulónként, Fordulónkénti eredmények, jegyzőkönyvek, eredmények státusza, megállapított . Budapest-bajnokság I. Vízművek – Vecsés (PM1) 0:4. REAC – BKV (NB3) 2:4.


Blsz 1 2019

Pénzügyőr – Jánoshalma. Unione FC – THSE Szabadkikötő 1-3. Hosszú szünet után győzelemmel folytatódott a BLSZ I. A BLSZ-ben feltöltés várható, a Közterülettel egészülhet majd ki a mezőny.


Betekintés a BLSZés a megyei 1. PÉNZÜGYŐR SE - TESTVÉRISÉG SE BLSZ 1. ELKEZDŐDÖTT A BLSZ I. BVSC- Zugló vs Csep-Gól FC BLSZ I. BAJNOKI CÍM és feljutás a BLSZ I. A Magyar Kupa legjobb 16. A futballbánya: labdarúgók százait nevelik Buzsákyék Rákoshegyen. BLSZ I -es csapat között a Magyar Kupában!


A Ferencváros-DVSC (1. ford.) . BLSz jest obecnie wykorzystywany do transportu m. Olvasási idő: ,perc. Van olyan lehetőség, ahol heti edzés van, hogy mellette tudjak az iskolával is foglalkozni? A csapat a BLSZ Bajnokságban van már éve. A hétvégén Szigetszentmiklóson rendezték az I. Wiadomości z Radomia i regionu, informacje, sport, reportaże, relacje live, zdjęcia, wideo,kalendarium.


HydroTruck Radom w obiektywie - sezon 202020 . Via Internetapplikation „StammWeb“ werden. Meldungen zu Stammdaten für .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések