2017. augusztus 18., péntek

Sándorfalva kormányablak nyitvatartás

Sándorfalva Ady Endre utca 5. További találatok a(z) kormanyablak. Nemcsak teljesen más számokat kell tárcsázni, több elérhetőség közül is lehet választani. Most már három telefonszáma is van az Ady Endre utcai irodának.


Kérjük, válasszon az ügyintézési helyszínek közül! Kormányablak Osztály 1. Informatikai fejlesztés miatt a . Nyitvatartása : hétfőtől – péntekig: 0- 1óráig. A járási hivatal által működtetett kormányablak és okmányiroda - ha jogszabály kivételt nem tesz - az ország területére kiterjedő illetékességgel ellátja a . Március végére kormányablakká alakítják a sándorfalvi okmányirodát is, így.


A kormányablak építése alatt az ügyfélfogadás ugyan szünetelni fog, de a helyi . Legfrissebb: TOP: Indulnak a fejlesztések . Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az Okmányirodák elérhetősége és nyitvatartása az alábbi linken. Az operatív törzs arra kéri a kormányablakok , okmányirodák ügyfeleit, hogy lehetőség szerint időpontfoglalással menjenek ügyet intézni, e nélkül csak rend. A megyei kormányablakok és okmányirodák nyitvatartása október 12-13-án. A Kunszentmiklósi járás területén, a jelzett napokon a kormányablak buszban az . Ezzel megszűnt Csongrád megyében az utolsó . A közszolgálati … a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések