2017. május 19., péntek

Lg tv bekapcsol de nincs kép

Sokat kell várni mire bekapcsol a tv , Samsung LG és egyéb tv szerviz. Hang van, kép nincs , LED háttérvilágítás hiba 8. Nem kell hibáztatni a gyártót, mivel hasonló hibák találhatók a különböző televíziókban: Samsung, Lg , Sony, Philips és sok más. Előfordul, hogy a TV bekapcsol , . A készülék bekapcsol , hang van de kép nincs. Ismerje meg, hogyan használja, frissítse, tartsa karban az LG eszközeit és . LG 3smart tv ,egyik naprol a másikra,nem kapcsol be,csak 3-at.


Ne dőljön be a reklámoknak a hibás LE LCD és egyéb TV – ket meg lehet javítani! Egy eddig ismeretlen probléma jelentkezett nehány napja egy 37LYtipusú Lg full HD LCD tv -n, ugyanis nincs rajta kép , csak hang . Sajnos az Lcd- tv -ken nincs igazán jó felkonvertálás. LG 42lb650v típusú tévénél hang van kép nincs.


Ha leteleik az egy óra minden hiba nélkül bekapcsol és akár meddig megy. LCD TV : led ég, hangja van de nincs kép , teljesen sötét,. Sajnos nem látható elemlámpával sem, teljesen szürke a kép.


LG plazma TV : miért szemcsések a sötét képrészek és miért torzít a hang, . Samsung Syncmaster 172x, Ha bekapcsol , rövid időn belül elmegy a kép. Viewsonic VX9monitor ‎: ‎Pár másodperc után. LC plazma és projektoros TV-k hibái - LOGOUT. Egy LG 50PX4R-ZB plazma tv boldog tulajdonosa voltam mostanig. Szakszervizesek azt mondták ehhez.


Kikapcsol, majd ismételten bekapcsol. Elég zavaró a hiba miután sokszor 5 . Kategória: TV kiegészítők. Ha kihúzom a tápkábelt egy kis időre, akkor újra bekapcsol és. LG 50pj 2plazma tv -m bekapcsolás után egy-két percet működik és.


Sajnos ezek a mai laposdolgok általában igy halnak meg hogy hang van kép nincs. TV szerviz és tv javítás ahol rejtett költség nincs , viszont garancia van:. Tegyük fel, hogy az LCD TV hibás működése a következő: bekapcsol a. Amikor az LG márkájú TV -k Led rendszerének teljes javítását elvégezték,. Ha közelebbről megnézi, láthatja, hogy van kép a mátrixon, de nincs LED háttérvilágítás. Volt e valakinek ilyen problémája?


Az LG LED TV megnevezés a LED háttérfénnyel ellátott. Az audió leírások funkció bekapcsol. Ha a TV bekapcsolt állapota közben nincs jel, a TV perces inaktív.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések