2017. május 25., csütörtök

Egyéb ügyintéző feor

Egyéb magasan képzett ügyintézők. Szakmai partnerünk a feorszam. FÔCSOPORT: EGYÉB FELSÔFOKÚ VAGY KÖZÉPFOKÚ KÉPZETTSÉGET IGÉNYLÔ FOGLALKOZÁSOK. A pénzügyi-számviteli ügyintéző alkalmas a vállalkozások működésével összefüggő számviteli és pénzügyi feladatok.


Bányászati technikus. Kohó- és anyagtechnikus. A szakképesítéssel betölthető munkakör(ök). FEOR száma megnevezése. Pénzügyi-számviteli ügyintéző - Andrássy György Katolikus.


Képzési terület: műszaki. Együtt kiegészítés Kereset. Mentés - Küldje el egy barátjának . Betölthető foglalkozások. MVM Magyar Villamos Művek Zrt. A képzés fő jellemzői.


Pályázatíró asszisztens,. A „Bérelszámoló” elsősorban a cég dolgozóinak bérével és egyéb. Pénzintézeti finanszírozási ügyintéző. Adminisztratív, kiegészítő egyéb üzleti szolgáltatás (82).


Pap (lelkész), egyházi foglalkozású. Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző. Nonprofit ügyintéző. GAZDASÁGI ÜGYINTÉZŐ MUNKAKÖRI LEÍRÁSA. Anyagi felelősséggel tartozik a rábízott eszközök, egyéb felszerelések épségéért, az.


Társadalmi (érdek-képviseleti) és egyéb szervezet vezetője. Pénzügyi ügyintéző (a pénzintézeti ügyintéző kivételével). Középfokú pénzügyi ügyintéző , adó és illeték szak.


Univerzális” munkatárs, és igen gyakran egy leendő főkönyvelő vagy egyéb , . A részszakképesítéssel betölthető munkakör (ök). Közösségi-civil szervező. Ide tartoznak a 362-es alcsoportból a máshová nem sorolható kereskedelmi, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések