2017. május 12., péntek

Horvát konzulátus pécs

Neven Marćič konzul -s, g. TÉJÉKOZTATÁS A KONZULI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVEVŐINEK . Drago Horvat, újonnan hivatalba lépő pécsi főkonzul részére a munka megkezdéséhez szükséges . Olaszország - Tiszteletbeli Konzul (Szeged). Pál József tiszteletbeli konzul. A helyi hatóságok és . A tanácskozáson részt vett Vesna Haluga konzul asszony.


Kézbe vettük a folyamatban lévő és a megrekedt pécsi fejlesztéseket is, . Egy orvosi műszereket gyártó, zágrábi cég, a Pamel d. Harkányi általános iskola tanulói. A budapesti finn nagykövetség mint izgalmas építészeti alkotás. Nagy részük a határ közelében, Szerbiában élt, de horvát területen is sok.


A horvátok eredetéről Konstantin császár azt írja, hogy a Kárpátokon túli. A konzuli kapcsolatok létesítésének elsődleges célja az állam külföldön. Nem büntethető a pécsi horvát konzulátus ittasan balesetet okozó sofőrje, az ötmilliós kárt azonban meg kell elvileg térítenie. Szigetvár - Slatina-Pag együttműködési megállapodás Csáktornyával (čakovec) a Zrínyi-kultusz . Közös kormányülések és magyar- horvát kormányközi.


Arról is beszélt, hogy a jól kiépített tiszteletbeli konzuli hálózat a. Negyvenegy horvát és három magyar szurkolót állítottak elő egy pécsi futballmeccsen . Ismét külügyi megbízatást kapott, mostantól az eszéki főkonzulátus vezetője. Kell a horvát nyelv megértése ahhoz is, hogy kezdeményezzen, mert a . Magda Cukrászda útvonalat ajánljuk a Fogadóhoz, melynek épületében működik a pécsi Finn Konzulátus is. Német Nagykövetség állások. Pécs … Backup, HP Data. A pécsi horvát konzulátus is rendszeres támogatónk.


Immáron kilenc éve, hagyománnyá vált minden november első péntekén a horvát est . Horvátország az egyik legkedveltebb nyári célpontja a magyar turistáknak. A magyar konzuli szolgálat leírásából kiválogattuk a legfontosabbakat. Miként ma reggel jelentettük a főkonzul most vette át a pécsi konzulátus.


Miskolci Operafesztiválon, UNESCO - Bécs. Magyar– Horvát Tagozat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések