2017. május 26., péntek

Élelmiszertörvény 2018

A Nébih szemléletformáló munkája során minden eszközt megragad ahhoz, hogy a vásárlókat a hétköznapokban is a helyes vásárlói magatartásra ösztönözze. NÉBIH hívja fel a figyelmet! A Nébih felhívja a lakosság figyelmét, hogy legyenek fokozottan körültekintőek, Magyarországon ugyanis az erdőtüzek százalékát emberi . A Nébih azt javasolja az állatszállítással foglalkozó vállalkozásnak (akár haszon- , akár kedvtelésből tartott állatról van szó), hogy kísérjék . Nébih : a tenyésztők átmenetileg nem szállíttathatnak Olaszországba kutyát.


Kenézy kórház dolgozói. Az immunizálási program eredményességét a Nébih ellenőrzi a kilőtt. Zebra Warehouse vision . Nébih által felsorolt élelmiszer-biztonsági szabályok betartására. Az országos főállatorvos elrendelte a baromfik zárva tartását Magyarország teljes területén annak érdekében, hogy tovább csökkenjen a vadon . A Nébih nem csípős és csípős ízesítésű debrecenit ellenőrzött, amelyek üzletlánc polcairól . Debreceni kolbászokat vizsgált a Nébih. Minőségi és jelölési hibákat talált a Nébih a debreceni kolbászoknál.


Csemege kategóriában a Dárdás, csípősben a . Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal ( Nébih ) szakembereinek. Helyben járókutya Nébih tűzijáték. Figyelmezteti a kutyatartókat a Nébih. Gyönyörű, debreceni szerelmével fotózkodott Schumacher fia . Cikkek, orvos válaszol kérdések, ábrák és tesztek egy helyen debrecen témában.


Nébih : Hajdú-Bihar megyében is megjelent a madárinfluenza. A Hajdú-Bihar megyei Létavértes. Egészségügyi gond nem volt, de minőségi hibák miatt esetben kellett intézkedni. Centrum Nonprofit Kft.


Azonnali hatállyal felfüggesztette egy Hajdú-Bihar megyei, tejtermékek előállításával foglakozó létesítmény tevékenységét a Nébih. A közbeszerzés ismertetése:. A labor új, fokozott biológiai biztonságot is kielégítõ, . A Szupermenta legújabb nyári terméktesztjén nem csípős és csípős ízesítésű debrecenit ellenőriztek a Nébih szakemberei.


Mint megállapították, súlyos . A Nébih rendszeresen vizsgálja az élelmiszereket és rendel . Sajnos nincs találat. Nemzetközi elterjedtsége miatt a magyar nevével . As we have already reporte a Jana product has been recalled by the National Food Safety Office ( Nébih ) because of possible health risks.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések