2017. február 1., szerda

Tantárgyi felmentési kérelem minta

Mulasztások igazolása, távolmaradási -, távozási engedélyek:. A házirend a tanulók iskolai magatartását szabályozza, a törvény által. Előre látható, három . A foglalkozásokról való távolmaradással kapcsolatos szabályok. A tanuló távolmaradásának , mulasztásának,.


A vonatkozó szülői kérelem benyújtásához kérjük, használják az alábbi ikonra kattintva letölthető. Kérelem tanulói rendkívüli távolmaradásra. Az elektronikus naplóhoz való tanulói és szülői hozzáférés, ellenőrző könyv és. Az iskola igazgatójához érkezett kérelmek jelölés nélküli, zárt borítékban a . Igazolatlan az a hiányzás, amelyet a szülő nem indokol vagy az előzetes távolmaradási kérelem nem kapott engedélyt. Az órákról való késés, igazolatlan.


Amennyiben a tanuló elkésik a tanítási óráról, az órát tartó nevelő a késés. Ha az iskola az összes felvételi kérelmet helyhiány miatt nem tudja . Az iskola beiskolázási körzetén kívül lakó tanulók felvételéről az iskola igazgatója a. Házirend melléklet_Igazolt hiányzás- nyomtatvány. Jogszabály értelmében tanuló távolmaradásának , mulasztásának,. Az iskola a tanuló kérelmére diákigazolvány kiadását kezdeményezi a. Szülői kérelem esetén a tagintézmény vezetője a gyámhatóság és a gyermekjóléti. Az érvényben levő házirend módosítását – bármely nevelő, szülő vagy tanuló javaslatára, . Választás esetén a részvétel kötelező, ez alól felmentést csak a szülő írásbeli kérelmére.


Az előzetes szülői kérelmet az ellenőrző könyvbe kell bejegyezni. A tanítás előtti gyülekezés helye az . Alulírott szülő (törvényes képviselő) ezúton kérelmezem, hogy gyermekem …. Napközibe való felvételi kérelmét szülői , osztályfőnöki vagy szaktanári . A napközis foglalkozásról való távolmaradást is igazolni kell. A szülő kérelmére a fenti távolmaradást engedélyezem. Családi vagy hivatalos távolmaradási engedélyt a szülő előzetes kérelmére napig az. A TANULÓI KÖTELESSÉGEK VÉGREHAJTÁSÁNAK MÓDJA.


Ellenőrzi , hogy a szülői kérelmek a tanuló iskolai elfoglaltságához igazodnak-e. Ilyen irányú kérelmét az iskola igazgatójához kell benyújtani. Az napot meghaladó , előre látható távolmaradás esetén - legfeljebb azonban 7 . Távolmaradás , mulasztás, késés.


Tanulók távolmaradásának szabályai,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések