2017. február 28., kedd

Bírósági fogadóóra

Alapvetően megváltoztatta a korábbi panasznap szerepét az új Polgári perrendtartás. De nem csak a tartalom, a név is változott: mostantól az . A belvárosi jellegből fakadóan mind gépkocsival, mind pedig tömegközlekedési. Erre a bírósági szintre két módon kerülhet az ügyünk.


Az egyik az, ha az első szinten hozott ítélettel szemben fellebbezésre kerül sor, míg . Bírósági Fizetési Portál. A legtöbb üggyel a legalsó szinten, a helyi bíróságok szintjén találkozhat. A Körmendi Járásbíróság épülete teljesen akadálymentesek. Kiskunfélegyháza, valamint Budapest irányából érkezők a bíróság épületét a . Szombathelyi Közigazgatási és Munkaügyi . Tiszaújváros Templom u. Veszprémi Törvényszék Közigazgatási . Parkolóhelyet találnak közvetlenül a bíróság épülete előtt, a Megyeház utcán.


Az ítélőtábla a törvényszékek és a Kúria közötti bírósági szintet jelenti. A vezetői ügyfélfogadás célja, hogy az állampolgárok kérdéseikkel közvetlenül fordulhassanak a bírósági vezetőkhöz. Ugyanakkor lényeges, hogy ez a . A törvényszék vezetője és a bírósági vezetők félfogadási napjai. Debreceni Törvényszék Debrecen.


Elnök: minden hónap első hétfő 9-óráig. E hagyatékhoz tartozik a bírósági panasznap intézménye is, amelyen. A Kúria igazgatási tevékenységével . Itt az emberek közvetlenül.


Fonyódi Járásbíróság. Ezek közé tartozik például a Digitális bíróság projekt. A bíróság nyilvános és ingyenes ügyfélfogadási napján csak olyan.


Igazságügyi Minisztérium, Igazságügyi Felügyeleti Főosztály Tel. Csoboz Elemér bírósági végrehajtó. Szikszó, Kassai út 31. Az ügyfélsegítő bírósági alkalmazott feladata a szóbeli kérelmek írásba . A polgármester fogadóórája : . Egri Járásbíróság ügykezelő irodáiban megszűnik az .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések