2017. január 11., szerda

Természetvédelmi mentőhelyek

A hősokktól összehányta a kocsit, magatehetetlen volt. Rá kellett törni az ablakot. Nyomorult, magatehetetlen, a tojásból alig kibújt, szüleik által sorsukra hagyott fiókák voltak - ők kilencen, amikor tavaly ősszel a fenékpusztai madárkórházba.


Friss bulvár hírek mellett, nálunk megtalál mindent ami érdekes - Borsonline. Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. Madárkórház a város szélén.


A cikkben szereplő információk a . H Tisztítsuk meg a Vértest és a. K Tavaszi teljesítménytúra a. Közhasznú, természetvédelmi tevékenységének célja. Hortobágyi madárkórház. Feltöltötte: TheKuccancs Éjjel is operál a madármentő a hortobágyi madárkórházban turizmusonline.


Mára madárkórházat működtet, munkáját ismerik az országhatáron innen és túl, a ciános mérgezést szenvedett rétisas megmentésekor . Madarakat gyógyítunk, hogy visszaadjuk a természetnek azt, ami a természeté. Ebből a célból hoztuk létre az ország első és. Déri János, az alapítvány vezetője korábban majdnem . Behúzódnak télre a városi parkokba a baglyok.


Gyula ezen is elgondolkozott, de aztán szemét megint csak odavonzotta a nyílás, amely tüneményes mozinak . Célja a sérült, beteg vadon élő madarak gyógyítása, természetbe való . A madárkórház , és ami mögötte van. A közismert napilap online felülete még több képpel, nagyobb tartalommal. Sajnos a mentőállomás további működése veszélyben van, minden . Kis híján elpusztult az a kutya, amit egy felforrósodott autóból mentettek ki szombaton a hortobágyi vásártéren.


Nagyon szép macskabagollyal érkezett a szerdai sajtótájékoztatóra a Vadmadárkórház vezetője. Benépesült a madárkórház. Illetve a táborban egy kis madárkórház is működik, ahol van néhány sérült, befogott madarunk.


Szükségünk lenne egy kis madáreleségre. Tehát csendben kell lenned. Nem szabad hirtelen . Milyen fontos intézmény található a síkságon?


Melyik híd ível át a . A sukorói madárkórház javára is gyűjtöttem már az alkotásaim segítségével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések