2017. január 23., hétfő

Belterület angolul

Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén. Tudni kéne, melyik angol nyelvterület a cél, mint ahogy Árpád is megjegyezte. Különböző angol nyelvterületeken különböző kifejezéseket . Belterület magyarul és belterület kiejtése.


MAGYAR- ANGOL SZÓTÁR. MTA SZTAKI online szótár. Magyarország legkedveltebb szótár szolgáltatása. Ellentéte az urban area, amely általában.


Kiejtés, fonetikus leírás és angol példamondatok egy helyen. Szótár: magyar angol. A(z) belterületi szó fordítása az ingyenes angol szótárban és sok más szó angolul. Municipal Court of Budapest.


Angol műszaki és gazdasági szótár. Dictionary of Legal Terms. Ismerd meg a belterület angol jelentéseit. City angol magyar fordítás jelentés - szotar.


Magyar− angol környezetvédelmi értelmező szótár - szotar. Hogy mondják belterület angolul ? Erdőkert létesítés egy belterületi parlagon. A címe A jövő farmja. Igaz angol nyelvű, de van fent ott egy feliratos verzió.


Igazgatási terület SZABÁLYOZÁSI TERVE. Központi belterület SZABÁLYOZÁSI TERVE. A szelvénybeosztás áttekintő táblázata. Műemléki környezetnek a Budapest II.


Településnek, különösen városnak sűrűn beépített belső területe. Szerkesztette: Lapoda Multimédia . Műszaki affinitás Kommunikációképes angol nyelvtudás (írásban és szóban) H. Rendelések feldolgozása Beérkező áruforgalmi ügyintézés és készletgazdálkodás, ezzel kapcsolatos adminisztráció. Tatabánya belterület , Ságvári út, Köztársaság út, Mikrolin,.


Bean nyaral angol film.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések