2017. január 24., kedd

Régi iratok eladó

Eladó régiségek, műtárgyak, antik tárgyak hatalmas választéka. Vásároljon vagy hirdessen a Galéria Savaria online piactéren. Ez Dokumentum, irat kategória árui az Antikrégiség. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Vegyes papírrégéségek ,vegyes minőségben egyben eladó.

Kedves látogatók,érdeklődők, irat gyűjtők ! Márton- képeslapok, eladó régi képeslapok, Sopron. Nagyon rendes eladó , a termék kedvező az árhoz viszonyítva. Mindenkinek ajánlom nézzen. Irat és ritka nyomtatványok: karácsonyi ajánlólistánk!


Licitáljon aukciós házunkban régi dokumentumokra, könyvekre,. Rengeteg példányban, hetekre lebontva, eredeti állapotban.

Antik Tibeti Buddhista imakönyv, olvasó. Apróhirdetések országosan antik , régiség kategóriában. Agancs Trófeák eladók CSAK GYŰJTŐKNEK apróhirdetés 4. Labáth Sándor neczpali evanniinekutána az ujabb törvények értelméhez a kir. Barta László festmény eladó.


Regi Radio Irogep Varrogep Radio Porcelan nippek Butor. Régi magyar nyelvenlékek. Melyek a legfontosabb teendők az eladó esetében? Az ingatlan adásvételi szerződéssel összefüggésben az eladót , illetve a haszonélvezeti . Privát gyűjtő vásárol régi könyveket, magánkönyvtárakat, állapottól.


Továbbá érdekelnek még régi iratok , levelezések, bélyegek, aprónyomtatványok, képeslapok, plakátok, a háborús időkből származó do. Görög fűszerkereskedők haladtak át a mai Fehér megyében. Ki jogosult az eljárásra? A tulajdonjog átruházó ( eladó ) vagy a képviselője (pl. meghatalmazott).


Milyen iratok szükségesek?

A jármű tulajdonjogának . A könyveladások dátumai, a vásárlók és az eladók nevei egybegyűjtve egyfajta. Az eladó , saját bevallása szerint, egy lomtalanításnál találta a tárgyakat és. Egy irat – illetve az abban megfogalmazott jogi tény – hitelességét . A megszűnt kormányszékek, köztük a Magyar Udvari Kancelláriai Levéltár iratanyagának.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések