2016. május 5., csütörtök

Munkaügyi bíróság panasznap

Alapvetően megváltoztatta a korábbi panasznap szerepét az új . Az ítélőtábla a törvényszékek és a Kúria közötti bírósági szintet jelenti. Erre a bírósági szintre két módon kerülhet az ügyünk. Panasznap helyett Ügyfélsegítő várja a jogkereső közönséget.


OBH korábban pályázatot hirdetett a bírósági szervezetben dolgozók között, . MIrodaház épületébe, a biztonsági őrszolgálat segítségével, az épület oldalán található parkolón . A Budakörnyéki Járásbíróság Ügyfélsegítővel kapcsolatos tájékoztatása. A legtöbb üggyel a legalsó szinten, a helyi bíróságok szintjén találkozhat. Kecskeméti Törvényszék. Szigetvári Járásbíróság.


AKADÁLYMENTESÍTÉS A GYÖNGYÖSI JÁRÁSBÍRÓSÁGON : A Gyöngyösi Járásbíróság épülete részben akadálymentesített. Az épület főbejárata a csatlakozó . E hagyatékhoz tartozik a bírósági panasznap intézménye is,. Bírósági vezető ügyfélfogadási rendje. A tárgyalási napok hétfőtől . Humánerőforrás, HR Portal - minden a munka világából. Közigazgatási és munkaügyi bírósághoz lehet fordulni a munkabért, munkaviszonyt . Szikszó, Kassai út 31.


Fonyódi Járásbíróság. Lenti Járásbíróság és a munkaügyi bíróság félfogadását a Zalaegerszegi Járásbíróság látja . Sorra nyílnak azok az ügyfélcentrumok, amelyek modern környezetben biztosítanak gyors és hatékony ügyintézést a bírósághoz fordulóknak. Megváltozik a panasznap időpontja, módosul az ügyfélfogadás, valamint. Weboldal: Szolnoki Járásbíróság.


Egri Járásbíróság ügykezelő irodáiban megszűnik az . Négy hónapja van immár lehetőség szűkebb hazánkban három helyen, az Egri, a Gyöngyösi és Hatvani Járásbíróságon előzetes panasznapi. Szekszárdi Járásbíróság. Sárvár, önkormányzat, hírek, turizmus, aktualitások, képek, programok, ügyintézés.


Ideiglenesen új épületbe költözik a Dunakeszi Járásbíróság. A július 20-ai panasznapot július 18-án tartják meg. Jászberényi Járásbíróság. Péntek: - óráig panasznap - ingyenes jogi tanácsadás.


Költségmentesség munkaügyi perekben. A bírósági panasznap. Ez csak néhány a bírósági panasznap ügyféltípusai közül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések