2016. május 5., csütörtök

Gyomaendrőd kormányablak időpontfoglalás

Gyomaendrőd Kossuth Lajos út 28. Kérjük, válasszon az ügyintézési helyszínek közül! Megújul a szabadkígyósi Wenckheim-kastély. Kormányablak választás.


A százezredik ügyfelet köszöntötték a gyomaendrődi kormányablakban. A járási hivatal által működtetett kormányablak és okmányiroda - ha jogszabály. Az ügysegéd a járási hivatal vezetőjének döntése alapján egyes ügykörök intézését előzetes időpontfoglaláshoz kötheti. Találja meg egyszerűen az Önhöz legközelebb eső kormányablakot keresőnk segítségével!


A május 25-én és 26-án nyitva tartó kormányablakok listája IDE KATTINTVA érhető el. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az Okmányirodák elérhetősége és nyitvatartása az alábbi linken. Internetes okmányiroda - Az internetes okmányiroda lehetővé teszi az. Az XR egyik fontos szolgáltatása az időpontfoglalás , mely lehetőséget teremt arra, hogy.


Kunszentmárton, Deák Ferenc utca 2. GYFÉLFOGADÁS RENDJE: Hétfő: 7. OKMÁNYIRODA - ÉS KORMÁNYABLAK KERESŐ. Bejelentkezés/ időpontfoglalás. Személyazonosító igazolvány-, vezetői engedély-, útlevél-, parkolási . Kálvin tér, Piac utca, Hatvan u. Időpont foglalás, elérhetőségek, ügyfélfogadási idők, telefonszámok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések