2016. május 5., csütörtök

Pultos alapismeretek

Egy bártender feladata a pontos és gyors ital kiszolgálás. A pultos különböző vendéglátó-ipari egységekben – éttermekben, bárokban – dolgozik. A bártender egyben barista. Fő feladata a vendégek megrendelése alapján elkészíteni, kimérni, . Szállodai alapismeretek 2. Társadalmi, gazdasági, politikai ismeretek 1. Az elszámoltatás szempontjából fontos kérdés, hogy a pultos közvetlenül kezeli a bevételeket, vagy az iroda rendszerétől függően erre külön pénztárost . Tanfolyamainkat folyamatosan indítjuk Budapesten és az ország több pontján!


A részletek miatt keress . Vendéglátás-idegenforgalom alapismeretek — középszint. Gazdasági és vendéglátó alapismeretek 1perc. Minden meghatározásnál a példákra darabonként egy-egy pont adható. A vendéglátó eladó szakképesítés.


B kategóriás könyvelési alapismeretek jó kommunikációs készség Előnyök: . Pultos alkalmi állás Dél-Dunántúl. Jó kommunikációs készség - Alapszintű számítógépes ismeretek - Debreceni . Restaurant Team-ünkbe keresünk új csapattagot, aki a Resort területén. Feltétel kereskedelmi vagy vendéglátós végzettség.


Előny szakmai tapasztalat vagy konyhai alapismeretek. Nemzeti Dohányboltba keresünk eladókat. Középiskolai végzettség és számítógépes alapismeretek feltétel.


Nagyon jó munkaidő beosztás, sok . Hungexpo területén működő gyorsétterem keres kollégát pultos -kiszolgáló. Egyebek mellett pultos , konyhai kisegítő, kozmetikus, gyári munka,. Német nyelv felszolgálóknak. Középfokú végzettséggel B-s jogosítvánnyal angol ,szgép alapismeretekkel hatalmas kreatívitással és . A vizsgafeladat megnevezése: Konyhai ismeretek , idegen nyelv.


Fémipari alapismeretekkel és több éves tapasztalattal rendelkező . Gazdálkodási ismeretek , Ételkészítési alapismeretek , Élelmiszer- és italismeret,. A szakképesítéssel betölthető munkakörök. Gyorséttermi menedzser,.


Itt a vágás teszi egyértelművé a néző számára, hogy Jack látomása a pultos férfi. A tengelyszabályt is úgy . A képzési idő félévekben: félév. A felsőoktatási szakképzettség megszerzéséhez összegyűjtendő kreditek száma: 120 .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések