2021. január 13., szerda

Takarítás árajánlat

Minőség Elfogadható takarítási árak a takaritok. A feltüntetett takarítási árak tájékoztató jellegűek, és nem tartalmazzák az Áfát. Pontos, egyénre szabott árajánlatot csak helyszíni felmérés után . Alkalmi takarítás árainkat a legtöbb esetben órabérben adjuk meg, mert nincs két. A takarítás mára a tisztítandó felület nagyságától és a szennyezettség mértékétől függ.


Vállaljuk az összes helyíségek takarítását alacsony árakon, minőségi munkavégzéssel! Takarítás árak személyre és helyiségre szabottak. Ha önnek speciális igénye lenne, a takarítás árait az ön kívánságára alakítjuk.


Vannak olyan takarítási. Iroda takarítás Budapesten, irodatakarítás, irodák, irodaházak, üzletek, üzlethálózatok takarítása. Ezeket mi elutasítjuk, mivel indokolatlanul magas árak! Rendszeres megbízások: lépcsőházas emeletes társasház teljes takarítása : heti alkalom esetén: bruttó 24. Napi órában állunk meglévő és új ügyfeleink rendelkezésére egyaránt!


Takarítás árajánlat

Nagytakarítás esetén elvégzendő feladatoknak megfelelő árajánlatot készítünk. Konkrét árajánlatot , helyszín felmérése alapján tudunk adni. A minőségi takarítás nálunk nem luxus. Akciós árak, minõségi munkavégzés!


Számolja ki, hogy Önnek mennyibe kerülne a takarítás. Az itt feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. A pontos ár kialakítását több tényező is befolyásolhatja. Hívjon minket bizalommal, vagy kérjen tőlünk árajánlatot. Sürgősségi takarítás akár órán belül.


Egyéb szolgáltatásaink: gondnoki szolgáltatás, bejárónői szolgálat, napi takarítás. A legalaposabb tisztítás. Csomag (1mfelett ) Egyedi árajánlat kérés. Harmatszép takarítás.


Napi takarítás , általános takarítás : . GYEMSZI által használt épületek takarítása ” tárgyú közbeszerzési. Négyzetméterre dolgozunk, személyre szabottan! Az árak nem tartalmazzák a tisztítószereket, de kérésre tudunk biztosítani.


Ezen az oldalon tud tőlünk egyszerűen takarítási árajánlatot kérni, fontos, hogy mi nem a legolcsóbb takarító cég vagyunk, nekünk a . Pontosan az árajánlat szerint számláztak, és rendesen tartották a megbeszélt . Ha egy általános vagy egy átfogó takarításra van szüksége itt mindent megtalálsz. Ha már uno hogy nem tudod . A személyre szabott árajánlat miatt keressenek bizalommal. Társasházak, irodák, üzletek takarítását vállaljuk! Ipari takarítás országosan.


Szerverterem kivitelező cég . Irodai rész nagytakarítása általunk végzett napi takarítás esetén. Zuhanyozó, öltöző nagytakarítása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések