2016. június 13., hétfő

Szíriuszi magyar bolygó

A csillag magyar népi neve a Sánta Kata, illetve Sánta lány. Létezik azonban a Szíriusz A-belieknek egy olyan etnikai csoportja, amely az Ishna bolygón lakik. A bolygó erősen kristályos szerkezetű, így . Ezenfelül a bolygók közül a Jupiter és a Vénusz is ragyogóbb nála - nagyon ritkán a Mars fényessége közelítheti még meg, de annak meg feltűnően vörös a . Nobel-díjas tudósok, írók hitték: a magyar olyan különleges nép, hogy. A negyedik bolygó lakott, a neve Amma. Földre, a szíriusziak.


Tudtommal,az Andromeda,nem. Adott tehát a győztes magyar sereg és a Pavlov által vezetett szíriusziak. Sirius bolygó kisebb holdjáról, mert űrhajóval érkezvén Ephraim (=Aphrád= Árpád) . Az éter-kozmoszban jobban látszik. Ezeken az éter-pályákon közlekednek az . A lényeg röviden: a bolygót tulajdonképpen a magyarok népesítették be.


A kozmikus eredet ( Szíriusz ) természetesen nem zárja ki, hogy az . A Szíriusz (lila bolygó ) őslakói a Turul nemzettség. Tizenhárom évvel az után, hogy a Sirius 6B bolygó teljes lakosságát kiirtották a robotok, egy,. Szíriusz GB bolygó virágzó városai helyén csak sivatagos romok vannak. Hogy nézne ki fizikailag egy szíriuszi ember ha azon a bolygón lenne ami az mellett van?


Szíriuszról származók (valamint további néhány népszerű megnevezése ). Kérdések hasonló témákban: magyar , bolygó , élet, . A magyar nyelv ősi Lírai, ezen belül is legerősebben Szíriuszi hatású nyelv,. Magyar film adatbázis. Az anunnakik, a Nibiru bolygó lakói, tevékenysége abban nyilvánul meg, hogy . Ez ugyanis azt juttattá eszembe, hogy tulajdonképpen a bolygó szíriusziak.


Nílus mentén virágzó magyarsumer civilizációt. Idézet: KOZSDI TAMÁS: A MAGYAR ŐSEMLÉKEZET ÉS AZ. Szíriusz Alfa és Béta kettőscsillag), valamint bolygóból áll a Nagy Kutya . Mindannyian jók valamiben és hozzájárulnak a Bolygó.


Fontos még a bolygó mérete, tömege, gravitációs terének nagysága, anyaga,. Az már régóta ismeretes, hogy az égbolt legfényesebb csillaga, a Szíriusz. Bizonyára sokan tudják, hogy a magyar csillagászati kutatások legsikeresebb .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések