2016. június 14., kedd

Ekaer kitöltés

Elsődleges felhasználó esetén a rendszerbe csak . Információk, hírek, tudnivalók az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszerről. Mit kell bejelenteni? EKÁER: Gyakori kérdések és. Vállalatkód kitöltése : megfelelő vállaltkód megadásával.


Csak a kötelező mezők kitöltése. T1bejelentő kitöltése. A Feladó fülön értelemszerűen a feladó adataival kell kitölteni a következő mezőket. A kalkulátort folyamatosan frissítjük és napra készen . A szükséges mezők kitöltését követően az Excel állományt el kell menteni.


A jogszabály négyjegyű, ill. Tagjainknak segítséget nyújtunk a kitöltéshez. Adatok kitöltése A program a szállítólevél vagy számla adataiból az ismert . EKAER MODUL KEZELÉSI LEÍRÁSA I. Following our advices below, you can easily simplify your obligations for submitting data and . Szállítás oka: Adatlap kitöltési dátuma.


A szállítmányok kitöltése pár kattintással (vagy a korábbi másolásával is) megoldható, a beépített partnertörzs pár másodperc alatti kiválasztást . Regisztrálsz a felületen ügyfélkapuval. Nem túl bonyolult a kitöltés , csak a felület nekem fapados. Be kell írni a viszonylatot. Itt lehet megadni, hogy az adott . A meghatározott riportok elkészítése és elküldése az . Ekaer adminisztrator állások.


Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán! Ingyenes, gyors és kényelmes álláskeresés . Ezt a nyomtatványt csak elektronikusan lehet kitölteni és beküldeni. Kitöltés hiánya esetén figyelmeztető üzenetet dob a rendszer.


A kérelem kitöltése gyors és egyszerű, hiszen elegendő a. Amennyiben érdekli a lehetőség, kérjük vegye fel a kapcsolatot fejlesztővel a honlapon található . A jelentkezési lapot mellékletként csatoltuk, melyet kitöltés után az . Egyébként az ekáer -számot nem a fuvarozónak, hanem a megbízónak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések