2016. június 22., szerda

Cég adás vétel

Cég adás vétel

Mikor érdemes eladni a céget? Cég adásvétel biztonságosan. A cég eladás időszerűvé válása optimális esetben akkor érkezik el, mikor az iparág a lehető . Eladó a vállalkozása? Ha a cége eladó lesz, hirdesse nálunk INGYEN!


Irodánk egyik fő profilja cégek adás-vétele. Legyen szó kis- és középvállalkozásról, illetve nyereséges, vagy veszteséges cégekről. Mi megtaláljuk az Ön . Ténylegesen költségek nélkül átvehető céget keresek projectemhez. Tartozás nem számít ésszerű határokon belül.


Cégforma sem releváns. Sok értékes eladó, működő céget ill. Amennyiben további adatokat szeretne megtudni, vagy vételi szándéka van kérem . Cégeladás vagy a vállalkozás eladása nem korrekt kifejezés, bár a. Az áron kívül biztosan fog tartalmazni az adás - vételi szerződés egy sor . Hogyan zajlik a cégeladás?


Az első lépés mindig a cég eladásra való felkészítése. A struktúra és a folyamatok átláthatósága és dokumentáltsága alapfeltétel. Ezt követheti az értékesítésre szakosodott cégek aktív bevonása.


Milyen adózási szabályok vonatkozhatnak a cégeladásra? Minden eset más, adótanácsadó bevonása elkerülhetetlen. Miért történik cégeladás?


Lehet piaci ok, magánéleti-családi ok, befektetési meggondolás, más piaci szegmens felé fordulás és számtalan egyéb. TISZTELT CÉG TULAJDONOSOK ENGEM BÁRMILYEN KFT. MÉG OLYAN IS AMINEK ADÓSSÁGA VAN.


Problémás cégek - Kft. Segítségre van szüksége cég adásvétel során? A Logoszra számíthat. Kattintson ide a részletekért és kérjen időpontot budapesti irodáink egyikétől!


A cégeladás menete hosszabb idő lehet, mint gondolnánk. Erre időt és pénzt kell szánni, és még az adásvétel előtt részletesen . Különösen igaz ez, ha tartozása vagy köztartozása van a cégnek. Cégek adás-vétele , közvetítése, pénzügyi és szakmai befektetőknek.


Az auditálást, könyvvizsgálatot, jogi előkészítést igény szerint elvégezzük, a cég . Akár 15Millió Ft feletti adóssággal terhelt cégek átvétele. Minket választva minden cégügyet egy helyen tudhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések