2021. június 10., csütörtök

Zugló kártya kedvezmények

Vásárlási kedvezmények és elfogadóhelyek megtekintéséhez kattints a fenti ikonra vagy a. KÁRTYAÉRVÉNYESÍTÉS SORBANÁLLÁS NÉLKÜL》. A kártyát kizárólag a . KEDVEZMÉNY EGYETLEN KÁRTYÁVAL. Minden jog fenntartva! ELFOGADÓHELYNEK JELENTKEZEM 》. Zúgló Kártya elfogadóhely vagyunk. Ft értékű mobiltelefon vásárlása estén 5Ft kedvezmény ! Pénztárainknál az alábbi kártyákat fogadjuk el: All You Can Move kártya, SZÉP Kártya (OTP, KH, MKB).


Zugló kártyával kedvezménnyel lehet megváltani. A Zugló Városkártya nyújtotta kedvezményeket a kártya . Váltsa meg időben jegyét a Zuglói Filharmónia hangversenyeire! A nagycsaládos kártyával elérhető kedvezmények település és tevékenységi kör szerinti.


Budaörs, Budapest, Budapest- Zugló , Bugac, Ceglé Celldömölk, Csanytelek. Katica Tanya Élményközpontban vásárolt . A zuglói Paskál Gyógyfürdő Budapest legfiatalabb fürdője. Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy kedvezményes jegy vásárlása . Isic Nemzetközi Diákigazolvány kedvezmények Szolgáltatás kategóriában itthon és világszerte.


Zuglókártya , illetve Erzsébetváros kártya felmutatásával kedvezmény. Zugló szívében, a Bosnyák térhez közel nyújtunk igényes sportolási,. A Budapest Card egy városkártya , melynek megvásárlásával bizonyos . Igényeljen DIEGO Klubkártyát, és vásároljon akár kedvezménnyel ! Töltse ki a regisztrációs mezőket, és élvezze Klubkártya programunk előnyeit! Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Zugló , Kőbánya-Kispest.


Az esetleges technikai hibából eredő kártya elutasításáért Társaságunk nem tud. Hungary Car Budapest Kártya, Zugló Kártya. Baba-mama szoba, pelenkázó asztallal, . Egyéb kedvezményekkel (pl BalancemedFogászati Kártya ) nem összevonható. OTP, MKB és KH SZÉP Kártya elfogadás a BalanceMEDzuglói fogászati . Trófea Éttermek Budapest Zugló - Óbuda - Újbuda.


A születésnapi vagy névnapi kedvezmény a kinyomtatott hírlevél és . Milyen kedvezményeket nyújt a kártya ? Hajtómű Nyelviskola, Zugló : nyelvet oktatunk kiscsoportos és egyéni nyelvtanfolyamokon. Kedvezmények nem összevonhatók!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések