2021. június 4., péntek

Vitorlás jogosítvány budapest

Vitorlás tanfolyam és vizsga a Balatonon, a Marina Fűzfőben. Minden együtt van: oktatás, szállás, étterem, ingyenes parkolás. Szerezz vitorlás jogsit!


Iratkozzon be tanfolyamainkra és nyáron már önállóan vezethet vitorlás haj. Tengeri hajóvezetői tanfolyam (tmf B) budapesti helyszínen, 60.

Hajógyári szigeten, 16. A vitorlázás esetében, mint minden vízi sportnál az úszás tudás elengedhetetlen. A magyar tengeri jogosítvány. Nálunk a sikeres vizsga garantált! A vizsga a zadari kikötői kapitányságon történik.


A belvízi kedvtelési célú vitorlás kishajó-vezetői képesítés belvízen. Két jogosítvány egy áráért!

Budapesten vagy Eszéken. Ez a balatoni vitorlás iskola speciális távoktatási képzésével élen jár a vitorlás iskolák között. Egy vitorlás tanfolyam hét vagy öt nap. A felkészülési idő a . Horvát B hajóvezetői jogosítvány 2EUR. Tanfolyam budapesti irodánkban, vizsga Zadarban.


A tengeri vitorlázás nem csak Horvátországról szól. Hívatásos és szolgálati célú kisgéphajó tanfolyam. Vizsgára jelentkezés feltétele: betöltött 18.


Ez a jogosítvány a méter testhosszúságú és fő befogadóképességű hajók. A „ vitorlás jogosítványhoz ” mindkét hajózási ismeretek tárgyat fel kell venni és. A sikeres “B” vizsgával járó hajóvezetői engedély ( jogosítvány ) egyaránt érvényes vitorlás és . Ez a hajóvezetői jogosítvány motoros és vitorlás hajó bérlésére , vezetésére.


B kategóriás tanfolyacsak elméleti képzés, budapesti irodánkban 4 . Hatósági vizsgára felkészítő hajós tanfolyam, elméleti képzés - vitorlás tanfolyam. Jogosítványszerzési lehetőséget kínálunk minden kategóriában, földön,.

A vitorlás jogosítvány sokaknak ott lebeg a szeme előtt, főleg, amikor a. Kedvtelési célú vitorlás kishajó és motoros kisgéphajó vezető tanfolyam. Lepje meg szeretteit, ajándékozzon hajós jogosítványt ! Kerületi Hivatalánál nyújtották be, a vezetői engedély .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések