2021. március 18., csütörtök

Vállalkozás eladó

Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - vállalkozás eladó. A pénz érmékbe vert szabadság. Keresés a hirdetések között.


Több mint két éve indított, tehát már bejáratott, szolárium studió (franchise) eladó. Az új tulajdonos egy kész vállalkozást kap, ami már túl van a kezdeteken. Az üzlet a bekerülési-kialakitási költségek közel feléért eladó. Olcsó árak, új és használt.


Persze van kockázat egy vállalkozás megvételében, de aki körüljárja az adott céget,. Hol tudod eladni, vagy hol találsz eladó cégeket? Célunk, hogy az összes magyarországi eladó kis- és középvállalat oldalunkon megjelenjen. Működő vállalkozást vennél vagy eladnál?


Vállalkozás eladó

Tekintse meg hirdetéseinket vagy hirdesse díjmentesen eladó. Ha szeretnéd eladni meglévő vállalkozáso itt a legjobb hirdetési . A vállalkozást külföldi érdekeltségek miatt eladó. Hirdetés helye ‎: ‎XV.


ELADÓ CÉGEK sikeres apróhirdetése. Havonta több millióan választják az . Debrecen, Belváros, Hunyadi János utca. Vállalkozás adatai ‎: ‎Mártha János Dávid Adósz.


Vállalkozás eladó

Alapterület: 1m 2. Cégeink : - kizárólag további eladásuk céljából voltak alapítva - sosem fejtettek ki vállalkozói. Maglódi úton helyezkedik el. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető. A telephelyen található 500db hízó befogadására alkalmas hízlalda, 80db anyakoca . Befektetés, eladó vállalkozás , cég, üzlet, luxus tanya és föl üzletrész hirdetés. Ipari és kereskedelmi ingatlan, pénzügyi és ingatlan befektetés, telek, parkoló, . Az ingatlanban egy nagy helység található, mely az eladó pulttal elszeparált látványkonyhából, és üzlettérből áll.


Mögötte helyezkedik el a személyzet részére. Pénz, üzlet › Pénz, üzlet › vallalkozas. Válogatott Eladó cégek, vállalkozások linkek, Eladó cégek, vállalkozások témában minden! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked.


Vállalkozás eladó

Veszprém megyében Ajkarendeken, központi helyen található,. Találatok száma: 494. Eladó üzlethelyiség, Budapest, kerület, Szent László út.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések