2021. február 4., csütörtök

Vezetői engedély am

AM kategóriás segédmotoros kerékpár. A tanfolyamra történő felvétel feltételei 3. Kötelezettségek alóli. Milyen járműveket vezethetek vele? Segédmotoros kerékpárok (robogók), azaz kétkerekű .

AM kategóriás jogosítvány. Elmélet (online kresz tanfolyam) ‎: ‎19. Ft Közlekedési alapismeretek (KRESZ) ‎: ‎4.


AM jogosítvány birtokában olyan két, három, vagy négykerekű járművet vezethetünk. Vállalási feltételek kategóriánként. Tanfolyamra jelentkezés feltételei: Betöltött 1életév.


A B kategória letételével megszerezted automatikusan az AM (ccm-es segédmotor) jogosítványt is. Ennek ellenére igényelhet vezetői engedélyt a fogadó országban, ha bizonyítani tudja, hogy legalább hónapja ott tanul.

Vezetői engedély cseréje az EU-ban. Egy személy egy időben csak egyetlen olyan vezetői engedéllyel rendelkezhet, amelyet az Unióban bocsátottak ki. Unsubscribe from Hollywood Honda. Mikor és hogyan szerezhetsz motoros vezetői engedélyt ? Az első lépés természetesen a vezetői engedély megszerzése, ezért. AM ( Moped) jogosítvány: A megszerzéséhez szükséges vizsgák már 14 . Akategória: a kismotorok . E-learning vizsgafelkészítő is igénylehető!


B” kategória esetében 18. C” kategóriánál – a . AM ” kategóriánál 16. A kategóriára érvényesített vezetői engedély legfeljebb az engedély kiállítását követő tíz évig (a vezetői engedély érvényességének lejártáig) jogosít állati erővel . A vezetői engedély a lakóhelyhez i lletékes okmányirodánál az igazolás.


Az elsőként szerzett nemzetközi kategóriás vezetői engedély a vizsga napjától számított két évig kezdő vezetői engedélynek minősül. Az Agépjármű kategóriába azok a kétkerekű, . Kattints a zöld nyílra a lapozáshoz! Egészségügyi alkalmasság.

Olyan két-, három- vagy négykerekű jármű, amelyet cm³-t meg nem haladó. Az “M” nemzeti kategóriára érvényesített vezetői engedély legfeljebb az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések