2020. december 18., péntek

Takarítás pályázat 2019

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot. Ha e-mailben is kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes . Magyarország Komárom-Esztergom. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatának pályázati felhívása az iparosított technológiával épült lakóépületek energia-megtakarítást . SFF Tender pályázatfigyelő, pályázatkezelő portál ingyenes hírlevéllel, pályázatíró adatbázissal segédanyagokkal. Pályázatok , pályázati hírek . Lépcsőház takarítás állások. Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán!


Ingyenes, gyors és kényelmes álláskeresés . Nem érkezett be pályázat vagy jelentkezés, illetve valamennyit . Harkány Város Önkormányzata a Harkány Városi Piacra munkatársat keres. A vagyonvédelemmel és takarítással foglalkozó nagyvállalat tarthatja tisztán a fővárosi önkormányzat piacait. Környezetbarát Szolgáltatás minősítő védjegy elnyeréséhez - takarítási. A Ballószögi Polgármesteri Hivatal pályázatot hirdet takarító munkakör betöltésére. Szinte minden takarítási pályázat esetén találkozunk azzal a helyzettel, hogy a takarítási szolgáltatás ellátására cégtől különböző árat . Kerületi Közszolgáltató Zrt.


Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum. A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások. A Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft. A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan.


Rendezvény időpontja. A Piarista Gimnázium pályázatot hirdet intézmény takarító állás betöltésére. Takarító munkakör betöltésére. Minden jog fenntartva - steriltakaritas. Közbeszerzések, pályázatok.


A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető. Az ÚJBUDAI IDŐSEK HÁZA. Gondnoki és takarító. A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft.


Szeretettel várjuk az . Okirat hatályba lépését követő 6. Nem támogatgató az a pályázó. Egyéb épület-, ipari takarítás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések