2020. november 2., hétfő

Tagóvoda vezető munkaköri leírása

A vezetők közötti feladatmegosztás. Ellátandó feladatok a vezetők munkaköri leírása alapján óvodavezető általános óvodavezető h. Az óvoda élén az óvodavezető áll a Nkt. TAGÓVODA VEZETŐ MUNKAKÖRI LEÍRÁSA. INTÉZMÉNYVEZETŐ -HELYETTES. Megbízott felelős vezetőként segíti az óvodaigazgató munkavégzését, tervezi, irányítja . Az SZMSZ az intézményvezető ( óvodaigazgató ) jóváhagyásával lép hatályba a. Az ellenőrzéssel kapcsolatos konkrét feladataikat a munkaköri leírás.


A munkaköri leírások az SZMSZ mellékletét képezik. Közvetlen felettese: az óvodavezető. FÜGGETLENÍTETT ÓVODAVEZETŐ HELYETTES MUNKAKÖRI LEÍRÁSA. Helyettes és a tagóvodák vezetői a munkaköri leírásuk alapján látják el. AZ ÓVODA PEDAGÓGUSOK SZAKMAI MUNKAKÖZÖSSÉGEI.


Az egyes vezetői szintekhez tartozó munkakörök és a munkakörben foglalkoztatható létszám…. Részletes feladatait a munkaköri leírás határozza meg. Felelősségét, feladatait az SZMSZ mellékletéhez csatolt munkaköri leírás tartalmazza. Szintén a munkaköri leírás pontosítja részletesen az óvodavezető és az óvodavezető -helyettes, óvodavezető és tagóvoda - vezető közötti feladatmegosztást. Intézményvezető részére meghatározott feladat-és hatáskörök.


Az átadott feladat - . Feladatot ellátóvezető. Megjegyzés kiadmányozáshoz. Szakszerű és törvényes működés Óvodavezető. Gazdasági vezető munkaköri leírás mintája. Az egységes óvoda - bölcsőde alkalmazottainak munkarendje és benntartózkodása.


A közalkalmazottak munkarendjét a kinevezés és a munkaköri leírás. A tagóvoda vezetők munkaköri leírását az intézményvezető készíti el. Az SZMSZ és a mellékletét képező egyéb belső szabályzatok, óvodavezetői. Tagintézmény- vezető.


Munkaköri leírását a fenntartó készíti el. A szervezeti és működési szabályzatot az óvoda vezetője készíti el, a szülői. Az intézménvezető felelős.


A bölcsőde szakmai vezetője , a telephelyóvoda kijelölt képviselője.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések