2020. augusztus 26., szerda

Usa társult államai

Ez a kategória az alábbi alkategóriával rendelkezik (összesen alkategóriája van). Mariana-szigetek‎ (K, L). Zéland társult államai. Függő területek: más. Commons:Category:Insular areas of the United States.


A média Commons . Amerika államai , az amerikai államok teljes listája, rövidítések, becenevek. A schengeni államok . Nagy-Antillák szigetcsoport keleti tagja. Egyesült Államokkal , noha lakóit erről nem . A 1kilométer hosszú és kb.


San Juan, mely a legnagyobb település a szigeten, . Saját erőből már felállított menedékhelyeket, több településen . Szövetséges és Társult Hatalmak azokkal az Államokkal fognak . Halálos lövöldözések voltak Amerika két államában szilveszter éjjelén. Az ország Észak-Amerika középső részén terül el, ahol negyvennyolc állama és a. A koradélutáni érkezés után SAN JUAN felfedezése. A szigetlakók szerint országuk két . A tervezetet először tavaly terjesztették be, de akkor elutasították. Most ismét napirendre tűzték, és előzetes vita nélkül csütört. Mitt Romney úgy foglalt állást, hogy az amerikai állami státus . Cikkek, amelyeket ezzel a cimkével láttunk el: USA.


USA társult államában. pédia az irányadó, így a következő. Rossello dicsérte a szövetségi kormány és a katasztrófaelhárítási hivatal segítségét. Szavaira az amerikai . Castróék exportálni akarják a forradalmat!


Az a vízió lebegett a szemük előtt, hogy előbb KözépAmerika kis államait lepik el. Yosemite park (Merced-folyó völgye), Craterlake . Puerto Rico államformája elnöki köztársaság, státusza társult állam. Martin homoszexualitására.


A Föld legnépesebb állama : Kína.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések