2020. július 27., hétfő

Ügyvédi iroda budapest

Ügyvédi iroda budapest

Az Oppenheim több téren is piacvezető ügyvédi iroda. A nemzetközi gazdasági jog és a magyar jog minden területén több mint szakértőnk biztosít jogi . Védőügyvédre van szüksége? Szerződéskötés előtt áll?


Az ügyvédek működését szabályozó és az ügyvédek munkáját érintő jogszabályok gyűjteménye. Dobrocsi Krisztián irodája Bp. Budapest , Berzenczey utca 33.


Magyar, német és angol nyelven állunk rendelkezésére. Mindig van náluk szakember, aki elérhető számomra és választ tud adni sürgős kérdéseimre”. Legyen szó jogi tanácsadásról, IT jogi kérdésről, ingatlan adásvételről vagy cégalapításról, felszámolásról vagy követelés kezelésről, munkajogi vitáról vagy. A jogszabályokról nem jogászoknak, hanem Önnek érthetően, olvasmányosan! Iroda , melyhez bizalommal fordulhat.


Ügyvédi iroda budapest

Szakmai filozófiánkat tükrözi a budapesti ügyvédi iroda struktúrája és jogi profilja egyaránt. Irodánk a modern, professzionális üzleti gondolkodást. Működési körünk átfogja a polgári jog, a közigazgatási jog, a társasági . Jogtanácsosi Munkaközösségből történő. Gábor a KPMG tanácsadási részlegének vezetője, vezerigazgató-helyettes. Európai közösségi jogász.


Alkalmazott európai közösségi jogász. Külföldi jogi tanácsadó. Internet ügyvédek: Internetjog, informatikai jog, adatvédelem, szoftverjog. Hívjon minket munkanap.


Ügyvédi iroda budapest

A Lakatos, Köves és Társai két évtizednyi helyi és nemzetközi tapasztalatát ötvözve Magyarország vezető független ügyvédi irodája. Iroda, melyhez bizalommal fordulhat! Magasan képzett, határozott fellépésű ügyvéd csapat az Ön jogai védelméért. Bűncselekmény elkövetésével vádolják?


A tapasztalt Büntetőjogi Ügyvéd kulcsfontosságú az ügy. Legjelentősebb monográfiák. A rendszerváltozás előtt. A vállalatelmélet jogtudományi alapjai. Jogi tanácsadás, jogi képviselet.


Deák József ügyvédhez. Az ügyvédi szolgáltatások széles körét kínáljuk magyarországi és külföldi ügyfeleinknek, magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt. Fest Edit Ügyvédi Irodát , rövidített nevén a Bakonyi Ügyvédi Irodát dr.


Horváth Anikó ügyvédi iroda - célunk a jogi problémák ügyfélközpontú, gyakorlatias megközelítése és hatékony megoldása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések