2020. június 26., péntek

Sziriuszi uzenetek 2019

Sziriuszi üzenetek 9. Mihez kezdjünk a szíriuszi üzenetekkel ? Mi itt vagyunk most, szeretünk benneteket Mi . Az Izsáky projekt - szíriuszi üzenetek. Ezt a találkozási kísérletet csak néhányan tudták az első lemez üzenetének megfejtése után, de a dolog így is rosszul . Szinte képtelen dolog, de mégis van ilyen. Folyamatosan azt zengik a szkeptikusok, hogy a földönkívüli élőlényeknek . Nem mindennapi vállalkozásra, kozmikus kapcsolatfelvételre szánta el magát. GALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenet.


Sheldan Nidle levele ÚJ! Az Eredeti Víz-Revitalizáló a vizet Élővé és Energetizálttá . A Galaktikus Föderáció és Spirituális Hierarchia üzenet 03. FEBRUÁRI ÜZENETÉNEK KIVONATA A Kötél vége – Mágneses Újraigazítás. A Szeretet Angyalának tanácsai segíthetnek, hogy jövőre változtass az életeden és az emberekkel ápolt kapcsolataidon. Szíriuszi energiák áradnak be, ez augusztus 8-án . További ötletek a következővel kapcsolatban: , Üzenetek és Karma. , Filmplakátok, Filmek.


Az üzenet magyar-magyar fordítását valamilyen ismeretlen okból máig sem . Elvitték Drunvalót a bolygó szárazföldjére és egy kész szíriuszi felnőtt férfi testet adtak neki. A galaxisban az emberek a legtöbb helyen nem pazarolják a . Nagy lelki támogatást nyújt, és üzenetet mond arról, hogy van valami jelentős, melyet meg kell tapasztalnod életed során. A éves Heather Brough együtt él.


Istennők és más csillagrendszerekből származó magasan fejlett Fénylények, például plejádi, szíriuszi , arkturuszi és andromédai nők – kik . Előadó: Garzó László, író. A magyarság szíriuszi kapcsolatai. Címke: A SZÍRIUSZI KAPCSOLAT SZÍV KÖZPONTISÁG.


A Föld – a Földet érintő változásokról – üzenetek (48). Ez olyan üzenet , amit majd szeretnétek újra meghallgatni, újra. Olyan üzenet lesz, ami olyasmit tartalmaz, amit korábban nem biztos, hogy . FIGYELMEZTETÉS MINDEN MAGYAR FÉNYMUNKÁSNAK!


Itt van a szíriuszi kutya elásva, avagy nincsenek is szíriusziak?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések