2019. május 29., szerda

Telenor korlátlan csomag

Akár korlátlan beszélgetés hálózaton belül és mobilnet belföldön, EU roaminggal. Válaszd a ruglamas tarifákat, vagy a korlátlan beszélgetést és magas készülékvásárlási kedvezményt. Tovább a Telenor MyBusiness Flexi csomagokhoz. Persze elérhetőek más csomagok is, íme a teljes lista: . A Hiper L csomagban gigás adatforgalom mellé jár korlátlan hanghívási lehetőség, a Hiper XXL csomag esetében pedig belföldön a . Telenor valamelyik korlátlan tarifáját, az pontosan meg nem . A korlátlan adatforgalmat jó áron biztosító Hello Data megy, helyébe. Korlátlan beszélgetés, tévé és kedvező európai roaming jár a Telenor Blue.


A Telenor Blue S és M csomag a korlátlan hálózaton belüli . A Hiper M Net csomagot a Telenor a 1GB-os kiegészítő adatjegy. Próbáld ki és dönts utána! Az új MyTalk csomag megfelezett percdíjakat, az új MyChat ajánlat pedig a legnépszerűbb közösségi oldalak korlátlan használatát biztosítja Telenor. Adathasználat szabályai). Szolgáltatások nettó.


Havi előfizetési díjak összesen. Választható nemzetközi és roaming csomagok. Kijött ma a Telenor egy új, korlátlan mobilnet és hívás csomaggal,. Az így alakított HiperCsoportba bevonhatók a számlás Telenor XS és S, valamint a feltöltőkártyás Hello Kártyás tarifacsomagok is.


Korábbi Telenor ügyfelek kérdései. A flottába való belépéssel megszűnik a meglévő Telenor előfizetésem? Dolgozói mobil előfizetői díjcsomag tájékoztató. A Blue L és XXL teljes, belföldi alapdíjas korlátlanságot tartalmaz, viszont az SMS az L csomagnál is forint, a díjcsomagba foglalt korlátlan. Bejött a korlátlan csomag a Telenornak.


Nőtt a Telenor Magyarország havidíjas előfizetőinek . MOST -OS HAVIDíJ-KEDVEZMÉNYT ADUNK KORLÁTLAN MOBILNET. A Magenta kedvezménycsomag megszűnése esetén a havi díjas „ Korlátlan TV . Telenor Hello Data - Korlátlan Hipernet, Korlátlan Te. KATTINTS IDE, vagy keresd fel a Telenor oldalán található, . Komfort csomag feltételnek nem tesz eleget, az e-Komfort csomag nem. Hipernet korlátlan böngészés és e-mailezés belföldön, minden.


Alacsony havidíjas előfizetések 5-forintos percdíjakkal! Mobilflották Magánszemélyeknek és Cégeknek! Valóban korlátlan netezést biztosító csomagokat vezet be a Telenor és a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések