2019. május 16., csütörtök

Földrészek vaktérkép

Készíts egyéni kvízt. Kattints erre: Ázsia. Eredményed: undefined  . A Föld országai vaktérkép Világtérkép országokkal vaktérkép A hét kontinens Földünkön Hét kontinens. A kontinens, avagy földrész , világrész, a Föld szárazföldjeinek nagy egysége. A kontinensek közös tulajdonsága az, hogy valamely kontinentális kéreg részei.


Természetföldrajzi és. Oroszország és környező államai, domborzati térkép - hátoldala vaktérkép , angol nyelvű. Köszöntünk a térképes kvízjátékok oldalán. Itt játszva tanulhatod meg a kontinensek, országok, egyéb földrajzi egységek elhelyezkedését. Jelenleg a következő . A Földrajzi vaktérképek Galéria Ca földrajzi ismeretek begyakorlását segíti elő, a földrészek ,országok,tájegységek vaktérképeinek használatával.


Teszteld ismereteidet egy vaktérkép segítségével. Dél-Amerika domborzata. Az északi félgömbön fekszik. Földrészek és országok Csoportosító.


Vaktérkép Róma ókori történetéhez Diagram. Tanulmányozd a diagramokat! Igazak vagy hamisak az állítások? Válogasd szét és húzd a . Magyarország megyéi és települései vaktérkép.


Ausztrália és Óceánia vaktérkép. A földrészek és a világtenger. Mit tanulmányoz a kontinensek és óceánok földrajza.


Havassy András honlapja földrajz tanulás, földrajz érettségi, topográfia, teszt, Rákóczi Gimnázium, okostelefon. A szerkesztő dátu11:32. A légkör anyaga és szerkezete.


Az Appennini- és a Balkán-félsziget ( vaktérkép ). Litoszféra vagy kőzetburok. Európán kívüli földrészek főbb országai és . Föl kontinens, épület, világörökség, társadalomföldrajz, társadalom, természet, földrajz. Szinezd ki a hegység színével és nevezd meg a vaktérképen a be- tűkkel jelölt. Kontinens: Földünkön a legnagyobb kiterjedésű szárazföldek a földrészek. Könnyűnek tűnik, azonban jó, ha alaposan végiggondolod a választ!


Induljon a földrészek országai kvíz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések