2019. március 19., kedd

Teáor számok végzettség nélkül

Végzettség nélküli tevékenységi körök listája, felvétele és a KATA. Tevékenységek Egységes . A listában láthatod a végzettséghez kötött teáor számokat vagy szakmakódokat. A szakképesítés nélkül végezhető tevékenységek ritkán változnak. Idősek, fogyatékosok szociális ellátása bentlakás nélkül.


Vállalkozni -szakképesítés nélkül - másra is lehet, de akkor alkalmaznia kell legalább egy olyan személyt aki rendelkezia a kívánt képesitéssel. Ezek a tevékenységi körök szakképesítés nélkül végezhetőek. Szociális ellátás bentlakás nélkül (88).


Egyéb szociális ellátás bentlakás nélkül (889). VTJ számot választó vállalkozónak, . Bejelentéshez kötött: Egyáltalán nem . Egyéni vállalkozóként fejleszthetek weboldalt végzettség nélkül ? Törvény, az egészségügyi szolgáltatás gyakorlásának általános . Tájékoztató a közzétett adatok közhitelességéről . Például nem lehetsz képesítés nélkül egészségügyi gázmester, műtéti. Milyen végzettséget ad a . Gyengeáramú (UTP) illetve optikai kábel húzását TEAOR szerint. Nyilván védőföld és EPH nélkül a FI relé nem túl hasznos dolog. Fotós egyéni vállalkozó lehet OKJ-s végzettség nélkül a „Fotóriporteri szolgáltatás” választással!


Az is kérdés, hogy a végzettség milyen feladatkörök ellátására ad . Mit tudhatunk meg a négyjegyű számból? TEÁOR szakágazaton belüli sorszáma. Hogyan történik a főtevékenység meghatározása? Hányat választhatok . Autómentés (rakfelület nélküli járművel vagy vontatással).


Motor, turbina üzembe helyezése (légi, közúti járműmotor nélkül ). A statisztikai törvény alapján statisztikai számjel kiadása céljából be kell jelentkezni. A jógaoktatás statisztikai. Szabadidős tevékenységnek számít, és nem kell hozzá szakmai végzettség vagy engedély.


Több munka végezhető szakképesítés nélkül. Nem hiányozhat egyetlen számfejtéssel foglalkozó, vagy személyügyi szakember polcáról sem .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések